Drømmer du om at blive iværksætter?

Drømmer du om at blive iværksætter

Det er efterhånden blevet populært at blive iværksætter, og derved starte sin egen virksomhed.

Der er mange danskere, der har haft held med at starte egen virksomhed, og regeringen håber på at flere i fremtiden starter egen virksomhed, idet det er det, der skal til før Danmark for alvor kan komme finanskrisens følger til livs.

Men det er væsentligt lettere sagt end gjort, men du skal ikke fortvivle af den grund og derved kaste håndklædet i ringen eller begynde at vifte med det hvide flag. Der er selvfølgelig håb forude. Som noget af det absolut første bør du stille dig selv spørgsmålet, hvad er det egentligt jeg brænder for, og vil jeg gøre det til en fremadrettet levevej. Det er selvfølgelig et must, at du skal brænde for det du skal arbejde med, da det helst er lysten, der skal drive værket, som de kloge siger. Det er altså ingen walk in the park at blive selvstændig.

Derudover er der selvfølgelig hele det økonomiske, som presser sig på, hvordan får jeg penge til at komme igennem de første måneder. Og det kan faktisk være en smule svært i disse tider. Du bør først gennemarbe det forslag du med stor sandsynlighed skal præsentere for banken, da banken efter finanskrisen er blevet mere tilbageholdende med at låne penge ud end de var tidligere. Så de skal kunne se fremtidsudsigter i din idé. Du skal altså definere hele konceptet på en god måde.

Men du skal naturligvis stadig have penge som du kan leve i de første måneder, lige efter du har startet din egen virksomhed. Der er i dag flere muligheder for at tjene lidt ekstra penge. Nogle af disse uforpligtende muligheder finder du på internettet, hvor der i dag er et hav at finde. Det kunne eksempelvis være ved at besvare online spørgeskemaer, som er en ganske uforpligtende at deltage i. Virksomheder vil i dag betale deres målgruppe for at høre deres meninger om deres produkter og servicer, og derefter kan de udvikle dem med deres behov in mente. Det er en simpel måde at tjene lidt ekstra til dagen og vejen, og som selvstændig er det ikke altid penge, man har flest af. Du skal dog ikke forvente at tjene en masse penge, men du skal derimod se det som en ekstra indtjeningskilde.