Gratis advokatbistand i sager om tvangsfjernelse

Tvangsfjernelse

Det er ganske få ting i denne verden der er gratis. Heldigvis er én af dem advokatbistand til sårbare familier, som befinder sig i så ufattelig svære omstændigheder som en tvangsfjernelse.

Hos Judans tvangsfjernelse-advokater kan forældre og børn over 12 år finde hjælp hos kompetente advokater, som har specialiseret i netop tvangsfjernelser.

Alle har ret til advokatbistand, og i en sådan følelsesladet og magtesløs situation, har alle mennesker brug for kompetent hjælp til at tage sig af alle de uoverskuelige regler og dokumenter, som følger med sagen.

Advokaterne er med dig hele vejen

Selvom det er et gratis tilbud, er kvaliteten helt i top. Advokaterne kender jeres rettigheder, og de er parate til at kæmpe til det sidste for jeres familie. Det er en kæmpe aflastning i en allerede presset situation, at lade advokaterne overtage styringen, så familien igen kan komme på rette vej.

Da tvangsfjernelsessager oftest er baseret på udtalelser fra kommunalt ansatte, gennemgår advokaterne sagen yderst omhyggeligt og sørger for at alle eventuelle sagsbehandlingsfejl, manglende materialer, begrundelser mm. bliver opdaget og gennemtestet hos kommunen.

Tag hurtigst muligt kontakt

Står man i situationen, at kommunen har besluttet at splitte familien, er det yderst vigtigt at man kontakter en advokat hurtigst muligt, og Judans advokater møder dig allerede samme dag, som du kontakter dem.

Der er gratis advokatbistand til alle typer af tvangsfjernelsessager og du er ligeledes altid velkommen til at tage kontakt til Judans tvangsfjernelse-advokater til en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Tilbuddet gælder i hele Danmark og de erfarne advokater står altid parat til at hjælpe familier, som er låst fast i disse ulykkelige omstændigheder.