Opnå økonomisk frihed

Deltag i betalte undersøgelser
Det er måske svært at beskrive, hvordan du kan opnå fuldstændig økonomisk frihed i et blogindlæg, men vi kan hjælpe dig på vej med nogle tips og tricks, der kan give lidt mere luft i din økonomi.

Der findes mange steder på nettet, hvor du lære at genbruge, gå på tilbudsjagt og strække dit budget til det yderste. I det her indlæg vil vi i stedet fokusere på ét specifikt område, som vi kan se de fleste indlæg har overset, nemlig betalte undersøgelser.

Hvad er betalte undersøgelser?

Betalte undersøgelser består i bund og grund i, at du besvarer spørgeskemaer, som du bliver betalt for. Grunden til at dette fænomen eksisterer, er at at mange virksomheder har brug for at vide hvad den almene dansker går tænker om deres produkter, om de kender til dem, og ved hvad de kan bruges til.

Der findes en håndfuld firmaer der udbyder denne service, men en af de største vi er stødt på, som ikke kræver en speciel invitation er M3panel.dk. Her går du ind og tilmelder dig med din email og nogle få oplysninger, hvorefter du begynder at modtage betalte undersøgelser.

Hvad er betalingen for betalte undersøgelser?

Alt efter hvilket panel du tilmelder dig, vil betalingen være forskellig. Nogle steder tilbyder penge (hvilket vi dog ikke er stødt på i Danmark), hvorimod andre har en webshop eller tilbyder gavekort, som belønning for din deltagelse.

Det lader til at gavekort er den mest udbredte betalingsform for spørgeskemaer, hvilket også giver god mening, da gavekortene typisk er til gavekortfirmaer, der tilbyder gavekort til flere hundrede gængse forretninger, så du undgår at skulle vælge noget fra en webshop, som du måske ikke rigtigt har brug for.

Der er ingen krav til hvor ofte eller hvilke undersøgelser du skal deltage i, hos nogle af de udbydere som vi har undersøgt.

Hvordan giver det økonomisk frihed?

Her kommer finten så. Hvis du vælger gavekort til noget, som du alligevel havde tænkt dig at bruge penge på, så behøver du ikke have penge op af lommen, men kan stadigvæk komme på cafe, ud at shoppe, i biografen eller hvad det nu ellers kan være, som du ønsker. De penge du sparer, kan du så sætte ind på din opsparing, så du kan begynde at opbygge din økonomiske frihed stille og roligt.

Denne metode kan både bruges af alle der engang imellem har tid tilovers. Uanset køn og alder, uanset om du har en uddannelse eller ej, og uanset om du er i job eller ej. Det eneste det kræver er at du kan sætte 5-30 min af, alt efter hvilke undersøgelser du vælger at deltage i.