Spar tid og penge på rekruttering

Det er ofte en stor opgave, når en virksomhed skal finde nye medarbejdere – både faste og midlertidige vikariater. Især vikariaterne kan vise sig at være en stor post i budgettet, hvis det ikke er de rigtige kandidater, der findes til jobbet, da der så skal bruges uforholdsvismæssigt meget tid på at oplære og sætte vikaren ind i jobbet.

Overlad rekruttering til et professionelt bureau

Rekruttering er en krævende proces, og det kan derfor være en rigtig god idé at inddrage et professionelt rekrutteringsbureau, der kan give din virksomhed de bedste forudsætninger for at matche den helt rigtige medarbejder til dit jobopslag.

Assistance HR Partners har stor erfaring og er anderkendte, når det gælder om at finde de kandidater, du skal bruge til at bestride et vikariat. Undersøgelser viser, at virksomheder har udtrykt stor tilfredshed med de nye medarbejdere, der er kommet i arbejde. Faktisk er der hele 96 % tilfredshed. Og ydermere ydes der op til 5 måneders garanti, hvis det alligevel skulle vise sig, at det ikke er den rigtige medarbejder, der er fundet til jobbet.

Dette giver en stor sikkerhed for virksomhederne, og kan være med til at spare virksomheden for megen tid og penge. Ofte vil en virksomhed ikke afskedige en vikar, selvom denne ikke er den rigtige til jobbet, når der først er brugt ressourcer på oplæring, da det vil koste endnu mere at skulle lære endnu en ny medarbejder op.

Dybdegående analyser sikrer det bedste match

Assistance HR Partners anvender dybdegående analyser og test af både din virksomhed og kandidater til jobbet. Det er en af hjørnestenene i rekrutteringsprocessen, og det der adskiller Assistance HR Partners fra en lang række af øvrige rekrutteringsvirksomheder.

Netop den dybdegående analyse er et punkt, som virksomhederne ikke selv har mulighed, tid og ressourcer til selv at udføre. Derfor giver det rigtig god mening at lade et ekstern bureau stå for denne del, og din virksomhed kan i stedet bruge jeres værdifulde tid på dét i er gode til.

Assistance HR Partners udvælgelsesprocedurer er din virksomheds garanti for kandidater med de helt rigtige kvalifikationer. Det betyder, at de kandidater, der kommer ud til virksomhederne har et godt fundament, og derfor ikke kræver samme mængde tid og ressourcer i forhold til oplæring. Og dét kan vise sig at blive en rigtig god investering for virksomheden.