Undgå havregryn og pasta med ketchup!

Februar måned er lidt over halvvejs. Og mange af os beder sikkert dagligt til, at februar vil forsvinde med det samme. Og det er der måske flere grunde til.

Det er ikke kun vintervejeret, som tynger februar. Det er også en måned, hvor kistebunden er godt skrabet, hvis ikke tom, da december og januar er nogle dyre måneder for mange af os.

Først er der utallige julefrokoster med efterfølgende byture, så er der julegaverne, som altid løber op i langt mere end forventet, og så kommer januar og suger de sidste kroner til en elregning og alle dine forsikringer. Med andre ord er februar bare en måned, som skal overstås!

pasta

Men at leve på et meget skrabet budget er altså ikke særlig sjovt. Hvis du er studerende kender du måske til aftensmad bestående af havregryn eller pasta med ketchup eller tun, hvis du er heldig – men det er trætende i længden, og måske hellere ikke yderligere sundt og varierende vil nogle argumentere for.

Derfor kan det nogle gange være nødvendigt at låne lidt penge, som kan dække de gabende huller – så der er råd til andet end havregryn og pasta.

Du kan i dette indlæg læse mere om, hvordan du nemt kan låne til det nødvendige.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *